FOTO: Garsonieră cuprinsă de flăcări, proprietara a ajuns la spital. 30 de persoane s-au autoevacuat din blocul de locuințe

0

Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Roman.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Roman.
Incendiul se manifesta cu flacără deschisă în camera unei garsoniere situată la al treilea etaj într-un bloc de locuințe din strada Mihai Viteazu, cu degajare mare de fum.
Până la sosirea forțelor de intervenție, aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat.
Proprietara garsonierei a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la spital.
Încendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ 10 kg de deșeuri textile și o masă din lemn.
Cu ajutorul echipamentelor specifice,  pompierii au intervenit pentru evacuarea fumului din garsonieră și de pe casa scării.
Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiulu
i, a transmis Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Foto: ISU NEAMȚ

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate