PIATRA-NEAMȚ/FOTO: „Într-o baltă neagră patru ochi lucește. Ce să fie oare? Cred că e doi pește”(Doar că nu erau doi și nici în baltă)

0

La data de 16 februarie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au acționat pe linia comerțului ilicit cu pește și produse din pește.

Astfel, într-o piață din Piatra Neamț, polițiștii au depistat 4 persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 59 de ani, din Săvinești, Bârgăuani și Piatra Neamț, care comercializau 100 de kilograme de peşte şi produse din peşte.

În urma verificărilor efectuate, polițiști au stabilit că persoanele identificate nu dețineau documente legale de provenienţă pentru produsele comercializate.  

Întreaga cantitate de peşte şi produse din peşte a fost ridicată în vederea indisponibilizării.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de săvârșirii infracţiunilor de deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit.

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate