NEAMȚ/FOTO: două tone de grâu sustrase din vagoanele de marfă staționate. Autorii au rupt sigiliile

0

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Roman au fost sesizați sesizat cu privire la faptul că, la data de 15 noiembrie a.c., persoane necunoscute ar fi rupt sigiliile și ar fi sustras o cantitate de aproximativ 2.100 de kg de grâu, din vagoanele de marfă staționate în zona triajului stației CF Roman.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de transporturi din Neamț cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Regional de Poliție Transporturi Iași, au identificat trei persoanel bănuite de comiterea faptei, cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani, din municipiul Roman.

Totodată, prejudiciul  cauzat a fost recuperat în proporție de 50% și predate persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, au fost extinse cercetările și pentru furtul unei cantități de 750 de kg de semințe floarea soarelui, ce a avut loc la data de 23 noiembrie .a.c., din vagoanele de marfă staționate în zona triajului stației CF Roman.

În baza probatoriului administrat, la data de 26 noiembrie a.c.,  persoanele în cauză au fost  reținute pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de rupere de sigilii și furt.

La data de 27 noiembrie a.c., cei trei au fost prezentați instanței de judecată, față de o femeie, de 43 de ani, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile, iar față de doi bărbați cu vârste de 29 și 44 de ani, fiind dispusă măsura arestării preventive, pe o durată de 30 de zile.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate