NEAMȚ: Drumuri blocate din cauza furtunii

0

Alerta de COD ROȘU de furtună este încă valabilă în Neamț (click aici).

În anumite zone s-au semnalat grindină, descărcări electrice și averse puternice (click aici).

În Roman, un copac a căzut peste 2 mașini (click aici).

Mai mulți copaci au căzut peste cablurile de curent electric (click aici).

ISU Neamț transmite că un copac este căzut pe mijlocul străzii în comuna Ștefan cel Mare, spre Vad. Circulația este blocată pe un sens pe DJ 208G, spre Dragomirești. La locul solicitării se deplasează un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

De asemenea, sunt copaci căzuți pe carosabil, pe DN 15, în comuna Girov (la intrarea dinspre Hârtop). S-a luat legătura cu Secția Drumuri Naționale – Neamț.

Mai mulți copaci căzuți pe DN 15 D, Girov spre Bahna Mare. Se deplasează la locul solicitării un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare.

Copaci căzuți pe carosabil în localitatea Ghelăești, comuna Bârgăuani. Se deplaseaza la locul solicitării un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare.

Revenim cu informații.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate