NEAMȚ: Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

0

La data de 6 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Roman, cu privire la faptul că au depistat un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Roman, care nu respecta măsura carantinării la domiciliu.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă dificilă pe care o parcurgem.”, a transmis IPJ Neamț.

***

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au  desfășurat acțiuni informativ-preventive, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, privind verificarea respectării normelor legale impuse în contextul pandemic actual.

La data de 6 noiembrie a.c., au fost organizate 6 acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate zonele aglomerate, restaurantele și localurile publice, centrele comerciale și mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de Covid-19.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 14 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 26 de mijloace de transport și au fost legitimate peste 774 de persoane.

Echipele de control au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor privind protecția individuală în valoare de 4.000 de lei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate