Neamț: copil de 10 ani, amenințat și tâlhărit

Foto caracter ilustrativ

La data de 5 iulie a.c., față de tânărul de 18 ani, Judecătoria Piatra Neamț a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În urma unei sesizări primite la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 21.00, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina au demarat toate verificările în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

La scurt timp, polițiștii au identficat un tânăr, de 18 de ani, din Crăcăoani, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 4 iulie a.c., în timp ce se afla într-un parc din localitatea Bodești, prin amenințări de acte de violență, i-ar fi sustras unui minor în vârstă de 10 ani, din Ilfov, 50 de lei.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate