NEAMȚ: Control judiciar pentru hoții de catalizatoare

0

La data de 24 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, din Târgu-Neamț cu privire la faptul că, mai multe persoane ar fi încercat să sustragă componente ale unui autoturism, ce se afla parcat în curtea imobilului.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, din Târgu-Neamț, ar fi pătruns prin efracție în curtea unui imobil din Târgu-Neamț, cu intenția de a sustrage catalizatorul unui autoturism. Aceștia au fost surprinși de persoana vătămată, părăsind imobilul în cauză.

La data de 26 ianuarie, în urma documentării activității infracționale, cei trei tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

La data de 27 ianuarie a.c., persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față de acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile.
Totodată, în urma probatoriului administrat s-a dispus extinderea urmăririi penale pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și o infracțiune de încredințare a unui autovehicul unei persoane ce nu posedă permis de conducere

informează IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate