NEAMȚ: Căutați de poliție. Doi minori instituționalizați au fugit dintr-un centru

0

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută doi minori de 14, respectiv 17 ani, care au părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman și nu au mai revenit.

La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, minorii BUTNARIU MIHAI FERNANDO, de 17 ani și NECHITA FLORIN-BOGDAN, de 14 ani, au părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde aceștia erau instituţionalizați și nu au mai revenit.

BUTNARIU MIHAI FERNANDO

Semnalmente: înălţime – 1,77 m, greutate – 62 de kilograme, corpolență atletică, ochi verzi-albăstrui, păr șaten închis.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu blugi negri, hanorac negru, fiind încălțat cu adidași negri.

NECHITA FLORIN-BOGDAN

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 70 de kilograme, ochi albaștri, păr blond.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening gri, hanorac gri, fiind încălțat cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceștia, în continuare efectuându-se activități specifice în vederea depistării acestora.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

SURSA: IPJ NEAMȚ

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate