NEAMȚ: Casă cuprinsă de flăcări în toiul nopții

0
Imagine ilustrativă

Prin apel la 112, în jurul orei 01:24, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Cândești.


La locul solicitării s-au deplasat pompieri voluntari din cadrul SVSU Cândești cu o autospecială de stingere,  pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj de pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Rediu.


Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei case și într-o cameră, cu posibilitatea propagării la o altă casă din vecinătate și la o anexă gospodărescă (fânărie).


Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și bunurile materiale aflate într-o cameră obiecte de mobilier,  aparate electrocasnice,  articolede îmbrăcăminte,  materiale textile, etc).


Nu au fost victime.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric.

ISU Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate