NEAMȚ: Bătut cu pumnii chiar în stradă

0

Un tânăr de 20 de ani, din Roman, a fost reținut de polițiști după ce ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 45 de ani.

La data de 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 45 de ani a fost victima unei agresiuni.

Din investigații a rezultat faptul că, în timp ce bărbatul din Horia se deplasa pe o stradă din localitate, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi fost lovit cu pumnii în zona feței de către un tânăr de 19 ani, din Horia. 

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

UPDATE:

La data de 25 iulie a.c., față de tânărul de 19 ani, din Horia, instanța de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 45 de ani a fost victima unei agresiuni. Din investigații a rezultat faptul că, în timp ce bărbatul din Horia se deplasa pe o stradă din localitate, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi fost lovit cu pumnii în zona feței de către un tânăr de 20 de ani. Totodată, acesta ar fi tulburat ordinea și liniștea publică prin atingeri aduse demnității persoanelor prezente.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate