NEAMȚ: Bărbat de numai 40 de ani găsit mort pe un câmp, în perimetrul zonei de captare a apei

0

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au fost sesizați de un bărbat de 53 de ani, din Văleni, cu privire la faptul că, în perimetrul zonei de captare a apei Lunci, a fost identificată o persoană, ce nu prezintă semne vitale.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 40 de ani, din Văleni.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Sinsp. Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Comunicat SAJ Neamț:

08.12.2022, ora 08:59, Văleni, pacient sex masculin, 40 ani, diagnostic: găsit decedat în câmp, fără mărci traumatice; pacientul a rămas la locul solicitării;

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate