Neamț: Bărbat agresat de un jandarm fiindcă l-a întrebat de ce nu poartă mască

0

Un bărbat din municipiul Roman a fost lovit de un jandarm pe care l-a filmat încălcând regulile impuse de starea de alertă, chiar în fața Judecătoriei.

Jandarmul nu purta mască și a început să-l agreseze pe cel care îl luase la întrebări.

De remarcat, niciunul dintre jandarmii care stăteau în faţa instituției din municipiul Roman nu respectau măsurile de protecţie sanitară.

Imaginile video au fost făcute publice de Antena 3 (click aici pentru materialul video)

Atașăm mai jos și punctul de vedere al IJJ Neamț:

În legătură cu imaginile apărute recent în spațiul public cu referire la o posibilă agresiune din partea unui jandarm asupra unui cetățean care a avut loc în zona Judecătoriei din Municipiul Roman, facem următoarea precizare:

În data de 13.01.2021, prin apel la 112, un cetățean a sesizat Poliția Municipiului Roman cu privire la faptul că a fost agresat de un jandarm în timp ce se afla în zona Judecătoriei din Municipiul Roman.

Din momentul luării la cunoștință despre aceste informații, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, din ordinul inspectorului șef a fost constituită o comisie de verificare a aspectelor sesizate, urmând ca după finalizare să revenim cu concluziile verificărilor.

Am precizat aceste aspecte în spiritul respectului pe care îl purtăm atât cetățenilor cât și reprezentanților mass-media, asigurându-vă de faptul că ne vom desfășura în continuare activitatea exclusiv pe baza și în executarea legii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate