NEAMȚ: amenzi de peste 110.000 de lei, infracțiuni în flagrant și permise reținute – toate în doar câteva zile. Acțiune în cadrul proiectului ROADPOL

0

În perioada 05 – 11 decembrie, , polițiștii rutieri și cei de ordine publică au acționat în cadrul Proiectului ROADPOL, cu scopul reducerii numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora.

În această perioadă polițiștii nemțeni au organizat și desfășurat zilnic acțiuni pe raza de competență, fiind efectuate peste 1.800 de testări cu privire la consumul de băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate peste 600 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 110.000 de lei, dintre care 25 au fost aplicate conducătorilor auto care conduceau sub influența alcoolului, fiind constatate 13 infracțiuni în flagrant.

Totodată, au fost reținute 20 de permise de conducere, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind retrase 57 de certificate de înmatriculare, pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale.

Activitățile au fost desfășurate în vederea conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun, în situația în care nu respectă normele rutiere și în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate