NEAMȚ: Accident cu victimă!

0

Ieri, 30.07, s-a produs un accident rutier în Localitatea Tașca, soldat cu o victimă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, cu următorul diagnostic: politraumatism, plagă membru superior stâng prin strivire.

Pacientul accidentat a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat ulterior unui echipaj cu medic fiind transportat la UPU – Spital Jud.Urgenţă Piatra Neamţ, informeaza SAJ Neamț.

La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postul de Poliție Tașca au fost sesizați că pe fondul forestier administrat de Ocolul Silvic Bicaz, de pe raza localității Tașca, un utilaj de exploatare forestieră s-a răsturnat. Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce un bărbat, de 38 de ani, din Bicazu Ardelean, efectua lucrări de exploatare cu un utilaj, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. În urma evenimentului, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate