NEAMȚ: A scris un mesaj de adio pe Facebook azi-noapte, apoi s-a sinucis: „Să rămâneți cu bine…”

0

Un tânăr de 25 de ani din Grințieș a ales să își ia viața. A fost găsit spânzurat de un copac în cursul acestei zile. Poliția a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Astfel de situații sunt, din păcate, destul de frecvente și se întâmplă de multe ori deoarece cunoscuții sau familia nu cunosc cu adevărat că o persoană va urma să comită acest gest.

Cazul tânărului din Grințieș este cu atât mai dramatic cu cât în urmă cu 13 ore, în jurul orei 2 noaptea, a făcut o postare îngrijorătoare pe Facebook.

Și-a scris, practic, mesajul de adio.

„Ba poate Dumnezeu mă iartă pentru treaba asta 🤷‍♂️😥😥 știu k nu fac ceva bun dar asta e, mi-o ajuns până peste cap 🤷‍♂️🤦‍♂️ dacă o sa reușesc sa fac să rămâneți cu bine, toți pe cei care îi cunosc.”

Sub text a postat imaginea cu ștreangul.

Din păcate, orice reacție este prea târzie. Vă rugăm pe toți cei care vedeți asemenea mesaje pe rețelele de socializare sau care aveți informații că o persoană este într-o situație dificilă să încercați să luați legătura cu un membru de familie sau chiar să verificați starea persoanei și, în ultimă instanță, să sunați la 112. Astfel de persoane pot beneficia de suport psihologic și, mai ales, au nevoie de sprijinul apropiaților. Sinuciderea nu este o soluție și poate fi prevenită.

Sincere condoleanțe familiei! Drum lin!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate