Neamț: A produs un accident, a refuzat alcooltestul, apoi a înjurat medicii care voiau să îi recolteze probele biologice

1

Azi-noapte, în jurul orei 1.30, polițiștii s-au deplasat la un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs în fața unei discoteci din localitatea Răuceşti.

Din primele verificări a rezultat că un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani, din Timișești, a acroșat un autoturism staționat.

Polițiștii au solicitat conducătorului auto să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, fapt pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice. La unitatea medicală, bărbatul a refuzat şi acest lucru, proferând injurii la adresa cadrelor medicale, fapt pentru care a fost sancţionat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

După constatarea refuzului de a i se recolta probe biologice, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, însă a început să devină recalcitrant, solicitând restituirea permisului de conducere.

Totodată, a apelat nejustificat serviciul de urgență 112, reclamând că i s-a reținut permisul de conducere, fapt pentru care bărbatul a fost sancționat contravenţional în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/ 2008.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Onelian dalmatio spune

    Oameni, si oameni, nici cu poliția nu faci mare brânză când cetățeanul e filmat…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate