Neamț: A fost publicată ierarhia mediilor de admitere la liceu

0

Miercuri, 1 iulie, pe admitere.edu.ro, dar și site-ul ISJ Neamț, fost publicată ierarhia (la nivel județean) absolvenților clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională.

Absolvenții de clasa a VIII-a își pot astfel calcula șansele de a intra la liceul și la clasa pe care și le doresc cel mai mult.

Ierarhia din judeţul NEAMȚ

În județul Neamț sunt patru elevi care au avut media zece atât la Evaluarea Națională, cât și în cei patru ani de gimnaziu.

Cei patru copii provin de la următoarele unități de învățământ:

  • COLEGIUL NAȚIONAL „ȘTEFAN CEL MARE”, ORAȘ TÂRGU NEAMȚ
  • ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 3, MUNICIPIUL PIATRA-NEAMȚ
  • SCOALA GIMNAZIALA „IEREMIA IRIMESCU”, COMUNA BRUSTURI
  • ȘCOALA GIMNAZIALĂ BARTICEȘTI, COMUNA BOTEȘTI

În intervalul 2- 8 iulie, absolvenții și părinții acestora, asistați de diriginții claselor a VIII-a, vor completa opțiunile în fișele de înscriere. Completarea opțiunilor se poate face fie în unitatea de învățământ absolvită, fie prin formular transmis electronic.

De asemenea, absolvenții care doresc să participe la admitere într-un alt județ vor completa fișele de înscriere în aceeași perioadă, 2- 8 iulie, fie la unitatea de învățământ de proveniență, fie electronic. Doar în situații excepționale, fișele vor fi completate la centrul special de înscriere, potrivit procedurii nr. 31.275/24.06.2020

În data de 10 iulie: repartizarea computerizată.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate