NEAMȚ: A fost găsit fără suflare

Luni, 17.06.2019, în jurul orei 13:48, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre faptul că un bărbat nu răspunde la ușa apartamentului situat în municipiul Roman, B-dul Roman Mușat.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

S-a intervenit cu mijloacele din dotare pentru deblocarea ușii de acces în apartament, în interior fiind găsit un bărbat de aproximativ 60 de ani, din nefericire, decedat.

Sursa: ISU Neamț

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Onelian dalmatio spune

    La vârsta asta cred că nu era nici pensionar nici nu luvrs nicăieri fiindcă nu avea unde …, de bolnav poți fi că nu ai unde te căuta dacă nai de lucru nu ai pensie nu ai nici asigurare și te mai tarai cum poți fiindcă statul nui ajută pe cei necăjiți și bolnavi ci doat pe hoți, borfași și aroganți căci așa sânt toți cei cate ne conduc nau bani pentru nevoiași dar pentru pensii speciale la escroci sânt domnilor politicieni! ? Rușine să vă fie și nu var msi răbda bunul D-zeu!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate