NEAMȚ: 18 zile de îngrijiri medicale după ce a fost snopit în bătaie

1
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii nemțeni au depistat un tânăr de 20 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 22 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un tânăr de 20 de ani, din Iași, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de către Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 17 martie a.c., bărbatul a exercitat acte de violență asupra unei persoane, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 15-18 zile de îngrijiri medicale. Totodată, acesta i-a sustras portofelul în care se aflau documentele personale și telefonul mobil.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

La activitate au fost angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț. 

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. TIBI spune

    Fara ce-i din SAS Firesc că Policeman Nu se Încumetau sa l Deranjeze , Doar Daca vroiau sa repete. Cazul cu Frații Gherasim ,care au Trăznit din Prima ,pe una din Fetele astea Agent , DACA TATICU lor a lucrat cu Agentii , Vârstnici ,Tineri ,absolvenți ai Școlii de la Campina ori Slatina ,E Firesc că și Copii Știu METODOLOGIA care. Nu sa Schimbat , preia Inițiativa ,Ataca și. Aia. E .NU e o Premieră că de Regulă la CAZURI , cu un Grad de Risc ,Vin Băieții de la SAS ,Deși. Uneori sunt și Trimiși de Aiurea ,SA Ferească Dumnezeu ! La B in locația în care sta prof , RIEGLER cu ai săi Să scapi o Sticlă , Vas pe jos , GATA ai bătrâni sunt in ATAC de Panică ,Au rămas cu Sechele după Vizita Inopinanta a Băieților Respectivi .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate