Ne-am săturat să vă mințim și umilim cu vaccinarea

11

Azi am primit un alt comunicat arogant din partea autorităților care se ocupă de campania de vaccinare la Neamț. Iată comunicatul.

În primul rând, ne-am săturat să vă mințim, că așa vor autoritățile. Opinia noastră este că nu e vorba de niciun ”proiect-pilot de vaccinare fără programare”. E vorba despre faptul că nemțenii nu mai au încredere în ce spun autoritățile și nu se mai programează la vaccinare. Nu e un program pilot care să ajute nemțenii să se vaccineze, ci un proiect disperat care îi ajută pe ei să ne vaccineze.

În al doilea rând, ne-am săturat de aroganța lor. Ei nu știu să ne roage frumos, nu au în vocabularul lor față de fraierii plătitori de taxe și impozite expresia ”vă rugăm frumos”. Ei spun și noi trebuie să ne închinăm la ei. Mai mult de atât, nici măcar nu se mai adresează nemțenilor cu pronume de politețe. Nemțenii nu mai sunt ”dumneavoastră”, nemțenii sunt ”tu”. ”Vaccinează-te”, ”sănătatea ta”, de parcă ne tragem de șireturi. Noi, prostimea, dacă sunăm la vreo instituție și luăm pe cineva la per tu suntem prost crescuți, ei daca ne spun nouă ”tu” e normal, deși noi le plătim salariile lor și nu invers.

Când noi, fraierii plătitori de taxe și impozite, vom suna la DSP, Prefectură sau alte instituții și vom lua pe cineva la per tu atunci să ne vorbească și ei la fel. Populația le oferă respect, deși uneori nu merită, ei trebuie să întoarcă populației același respect dacă mai vor să apară comunicatele lor în publicația noastră.
De asemenea, nu mai acceptăm de acum decât comunicate oneste prin care să se spună adevărul populației. Să recunoască faptul că vaccinarea la Neamț este un eșec, să roage populația să se vaccineze și să convingă oamenii, nu să le dea dispoziții. Nu poți după un an de pandemie în care nu ai adus în plus nici un pat de ATI la Neamț să le spui nemțenilor ce e mai bine pentru sănătatea lor și a celor dragi lor. E prea mare aroganța.

Considerăm că vaccinarea este foarte importantă pentru persoanele care au alte boli și cărora o infectare cu COVID le-ar fi fatală. La fel, vaccinarea ar fi foarte importantă dacă s-ar reuși vaccinarea a peste 50% din populație în intervalul de fiabilitate a vaccinului, nu în 1-2 ani.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
11 Comentarii
 1. Eleiada spune

  Si cum contribuiti dvs la a rezolva problema: ‘daca s-ar reuși vaccinarea a peste 50% din populație în intervalul de fiabilitate a vaccinului, nu în 1-2 ani’ ? Nu se va reusi asta tocmai din cauza propagandei antivaccin, a dezinformarii si a lipsei de educatie.
  Cat despre cei care isi ‘doneaza’ vaccinurile. Nu, dragilor…noi cei care ne vaccinam va ‘donam’ voua de fapt un loc liber la ATI, caci protejandu-ne pe noi, vom proteja indirect si iresponsabilii..ridicand presiunea de pe sistemul medical. Dar e greu sa intelegi asta cand esti analfabet functional (multi cu facultate).

  1. Andreea spune

   Doamna Eleiada,am fost un pic racita,nu am folosit,in schimb,locul donat de dumneavoastră,cel de la ATI.De fapt e un pat,nu?Doar nu vorbim de un loc in loja de la opera.Ce fac mai departe?Intreb,pentru ca sunteți „Pro- Vaccinare”,”Informată” si „SuperEducata”.Sper ca am scris corect gramatical pentru ca nu as dori sa fiu clasificata de dumneavoastră drept „analfabeta functionala”,asa cum v-ati exprimat anterior.Semnat:”Iresponsabila”.

 2. Vizitiu Aurica spune

  Comunicatul autoritatilor este foarte clar si concis.Ce este arogant aicii?Ne vaccinam nu pentru ei,ci pentru noi,familia noastra,prietenii nostri,pe care,ca oameni responsabili trebuie sa-i protejam.Ai o gandire bolnava de acum,de ura impotriva a tot ce face guvernul!

 3. OM nu animal spune

  Si eu donez vaccinul meu si al sotiei!
  Cu mare drag, „un iresponsabil”

  1. Marius spune

   Știți cum sunteți voi? Dacă vă cheamă omul la nuntă, faceți nazuri, bârfiți mirii sau nu vă duceți! Dacă nu vă cheamă, vă simțiți jigniți că nu vi se acordă atenție și crapă fierea-n voi de ciudă și oftică! Ce rost are să tăiem coada câinelui bucată cu bucată în loc s-o facem dintr-un foc?
   Făceți-vă datoria civică, treceți peste orgoliile proprii și protejați pe alții vulnerabili, vaccinandu-vă! Iar asta, acum, deodată, cu toții, ca să trecem odată peste perioada asta nenorocită!

 4. Gina spune

  Doamne, ce naivi sunt unii!!!

 5. Dorel Arsene spune

  NU nimeni nu mai vrea…NU nimeni nu mai crede…vrajeala covrig si prosteala! Parca asa era melodia…buey cobailor!!! 🙂 Frica ucide, emotivilor…si coruptia!!! 😉

 6. Paul spune

  Iti donez si vaccinul meu daca tot rogi asa frumos Sorine! Si pe al sotiei ti-l donez si al tuturor cunostintelor care sunt contra vaccinarii.

  1. Petru spune

   Dacă reușești sa-l donezi ajutăma și pe mine am și eu 9 doze noi nouțe și pe aici nu vrea nimeni. 😅😅

 7. Sorin spune

  Mergeți, va rugăm , și dumneavoastră și vă vaccinați. Este binele pe care dumneavoastră puteți să vi-l faceți. Vaccinul e și pentru dumneavoastră dar și pentru cei dragi dumneavoastră.
  Vă rog frumos să o faceți.
  Să revenim la normal, să se repornească acivitaățile economice…
  Vă mulțumim.

  1. Andreea spune

   Adevarul e,domnule Sorin,ca aveam economie si activități economice de invidiat inainte de ” pandemie”!Ce nenorocire aduc „nevaccinatii” acestei țări!!!!!🤟

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate