Narghilea tradițională sau modernă? Pe care să o alegi?

0

Narghileaua reprezintă o modalitate de a petrece timp de calitate alături de prieteni. Fumătorii cu siguranță au fost curioși cel puțin o dată în viață să încerce senzația unei sesiuni de fumat pe care narghileaua o oferă. Dacă fumatul te pasionează și îl consideri o activitate relaxantă, atunci cu siguranță îți dorești o narghilea doar a ta, fie ea tradițională, fie modernă.

Narghilea tradițională – pentru o sesiune de fumat intensă

O narghilea tradițională are dimensiuni mai mari, fiind construită adesea din materiale mai grele, sticlă groasă, aluminiu, otel inoxidabil cu alamă și cupru. Pentru finisare, se folosesc puncte vizibile de sudură din alamă. Acest detaliu oferă un aspect antic, rustic, inedit, ducându-te cu gândul la o narghilea din trecut.

Narghileaua tradițională diferă de la o regiune la alta, diferențele nefiind însă extrem de vizibile între ele. Narghileaua egipteană iese în evidență printr-un design zvelt, înalt. Fabricată din sticlă de cele mai multe ori, dispune de un vas mare de apă pentru răcirea fumului. Este preferată pentru a fuma tutun, datorită fumului fin, dar și aromat pe care îl oferă.

Narghileaua siriană dispune de un design complicat, dar extrem de interesant. Ca și material principal pentru confecționarea ei, se folosește argintul. Dispune de un vas mic pentru apă, producând un fum neted.

Modelul turcesc de narghilea se distinge prin designul său curbat, vas mic pentru apă și un tub lung de aspirație, fiind confecționată de obicei cupru.

Deși își păstrează aspectul tradițional, majoritatea modelelor de narghilea folosesc materiale de actualitate pentru confecționare, dispunând de aceleași performanțe ca și materialele tradiționale, folosite în trecut.

Narghilea modernă – o experiență de fumat inedită

Narghileaua este un articol ce inspiră azi mulți producători. Dacă până în urmă cu câțiva ani se regăseau doar modele tradiționale pe piață, astăzi producătorii s-au orientat către o narghilea cu un aspect minimalist, modern, adaptat vieții cotidiene și preferințelor tinerilor.

Spre deosebire de cea tradițională, o narghilea modernă este confecționată dintr-un material mai ușor, fără linii vizibile de sudură. Componentele se înfiletează între ele, ceea ce favorizează transportul mai ușor al narghilelei atunci când mergi în excursii și dorești să fumezi relaxat.

Dispun de un aspect îmbunătățit, iar unele dintre ele dispun de o supapă de reținere cu bile, pentru a spori performanța fumatului. Creuzetul este realizat din ceramică, lut, porțelan sau sticlă, pentru a distribui uniform căldura și a evita arderea tutunului.

Narghilele moderne se regăsesc într-o gamă largă de produse, cu vas de sticlă incolor și modele din oțel inoxidabil. Indiferent de stil, narghileaua modernă dispune de un design modern, actual și futuristic atât pe coloana de fum, cât și în zona vasului de apă.

Indiferent care va fi alegerea ta, pe https://hookah-egipt.ro/c/modele-narghilea/ vei regăsi o gamă largă de narghilele profesionale din care să alegi. Fie că optezi pentru o narghilea cu aspect tradițional cu creuzet cu sită, fie că îți dorești o narghilea modernă cu smoke box, sesiunea fumatului va fi la fel de profundă. Folosește aromele preferate, alături de cărbunii din coajă de nucă de cocos și bucură-te de o narghilea lucrată cu multă atenție la detalii, special pentru seri de neuitat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate