N-a mai putut căra povara vieții. A ales să își pună capăt zilelor (NEAMȚ)

0

Se spune că adevărata fericire vine după vârsta de 50 de ani, însă un bărbat din județul nostru n-a mai avut putere să aștepte, și-a pus capăt zilelor. Potrivit localnicilor, acesta ar fi lăsat și un bilet de adio, care a fost ridicat de anchetatori.

Ieri dimineață, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină de urgență în satul Cut, unde un bărbat a fost găsit spânzurat. Din nefericire, membrii echipajului ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului în vârstă de 47 de ani, acesta fiind declarat decedat.

”La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-un imobil din localitatea Cut se află o persoană spânzurată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat corpul unui bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Cut.

În urma examinării suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Comunicat oficial SAJ Neamț: 23.09.2021, ora 08:54, Cut, persoană sex masculin, 47 ani, diagnostic: decedat prin spânzurare; la caz s-a deplasat un echipaj cu asistent medical, persoana decedată rămânând la locul solicitării.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate