„Muzicieni pentru mileniul III” – schimb de experienţă pentru elevii Liceului de Arte “Victor Brauner” în Granada, Spania – fluxul II

0

Diseminarea activitatilor celui de-a II-lea flux – Granada, al Proiectului Leonardo „Muzicieni pentru mileniul III”, a avut loc joi, 3 iulie 2014, ora 11, in Sala Th. Macarie a Liceului de Arte Victor Brauner.
Acest proiect a fost obţinut de Liceul de Arte în cadrul programului Life Long Learning, subprogramul Leonardo da Vinci.
Proiectul se adresează elevilor claselor a XI-a şi a XII-a muzică, scopul fiind formarea profesională iniţială, în acord cu cerinţele actuale şi inserţia tinerilor pe piaţa europeană a muncii. Parteneriatul transnaţional cuprinde: Banda Municipal de Música de Granada, Real Conservatorio Superior de Música „Victoria Eugenia” de Granada, M.E.P. Europrojects Granada şi Liceul de Arte „Victor Brauner” Piatra-Neamţ. Managerul de proiect este prof. dr. Luminiţa Moscalu.
Finanţarea proiectului acoperă deplasarea în Granada, Spania, a două fluxuri de elevi, însoţiţi de un cadru didactic pe o perioadă de o săptămână. Primul flux de elevi însoţiţi de prof. Narcisa Pavel a revenit în ţară şi a oferit elevilor din fluxul doi care urmează să se deplaseze la rândul lor în Granada impresii despre experienţa lor în Spania. Elevii au avut ocazia să obţină competenţe de impresariat artistic şi managementul spectacolului, dar şi competenţe lingvistice. La finalul proiectului, elevii vor obţine un certificat care le va facilita integrarea pe piaţa europeană a muncii.
Bucuroşi de experienţa dobândită pe plan cultural şi muzical, elevii participanţi în proiect au împărtăşit colegilor şi doamnei director al Liceului de Arte “Victor Brauner” frânturi din activităţile desfăşurate în Granada.

Detalii în clipul de mai jos.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate