Muzica si culoare la Piatra Neamt cu Caravana Avon

0

Caravana Avon Piatra Neamt

Pe 27 iulie, sambata seara, incepand cu ora 17.00, pietrenii au avut ocazia sa participe la manifestarile organizate de Caravana Avon in Piatra Neamt, in Piata Libertatii, la Turnul lui Stefan cel Mare. Evenimentul a fost unul extrem de colorat, deoarece reprezentantele sexului frumos au avut ocazia sa testeze gama de produse cosmetice Avon, sa obtina posibilitatea de a li se realiza un machiaj profesional cu produse Avon sau sa castige diverse premii la o tombola.

Caravana Avon Piatra Neamt
Caravana Avon Piatra Neamt

Miezul evenimentului, insa, a fost reprezentatia muzicala a talentelor din judetul Neamt si a trupei Bandidos. Din Neamt au cantat Isabela Chitosca de la Clubul Pinochio din Piatra Neamt, Andreea Andrei, solist muzica usoara grupul TAGMA, Bianca Rotaru, solist muzica populara grupul TAGMA, trupa de folk a grupului TAGMA formata din Alex Oancea chitara voce, Maria Nechita flaut, George Teodorescu chitara bass si, evident, tinerii talentati din cadrul ansamblului folcloric “Comorile Neamtului”, coordonat de coregraf Anda Croitoriu. Grupul TAGMA este coordonat de Catalin Iosub.
Publicul adunat in piata de la Turn a gustat evenimentul oferit de Avon, eveniment care a reusit sa adune laolalta talente deosebite din Neamt. A fost o seara relaxanta, plina de muzica, voie buna si culoare.

Mai multe imagini aici.
whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate