Municipiul Piatra Neamt va fi prezent la cea de-a 33-a editie a Targului de Turism al Romaniei de la ROMEXPO

2

La sfarsitul acestei saptamani, municipiul Piatra Neamt va fi prezent la cea de-a 33-a editie a Targului de Turism al Romaniei de la ROMEXPO, Bucuresti. Acesta este cel mai mare eveniment national din industria turismului ce ofera oportunitatea promovarii ofertei turistice direct catre potentialii turisti, cat si agentiilor de turism si turoperatorilor.

primaria
La aceasta editie va fi prezentata oferta pentru sezonul cald ce include strandul municipal, telegondola, dar si traseele montane, fie ele pentru drumetie sau pentru mountain bike.
Ca noutate, la aceasta editie, printr-un parteneriat cu Asociatia Neokoolt, o parte importanta a standului va fi dedicata Culturii Cucuteni. In Piatra Neamt exista singurul muzeu din tara dedicat Culturii Cucuteni; in 2015 celebram 10 ani de la inaugurarea acestui muzeu ce se afla in ansamblul Curtii Domneasti.
Cultura Cucuteni este o civilizatie care isi are “leaganul” pe aceste meleaguri si precede civilizatia Sumerului si Egiptului Antic cu aproximativ 2.000 de ani
In cadrul standului municipiului Piatra-Neamt va fi prezent si sculptorul Gorea Iulian, care va promova unicitatea acestei culturi prin realizarea din lut, a obiectelor specifice acestei civilizatii.
Asociatia Neokoolt va prezenta cateva filme de promovare a municipiului, realizate de Ovidiu Slatineanu.

Primaria Piatra-Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Lolita spune

    . In sfirsit o initiativa buna.

  2. faca alina maria spune

    va multumim din suflet pentru tot ce faceti pentru oras!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate