Municipiul Piatra-Neamț, prezent la Târgul Național de Turism

0

Municipiul Piatra-Neamț este prezent la cel mai mare eveniment din industria turismului din România, Târgul Național de Turism ce se desfășoară în perioada 17-20 noiembrie la Romexpo.
Piatra-Neamț își prezintă la această ediție a târgului oferta de iarnă, respectiv opțiunile pe care le au cei care doresc să practice schiul, informații despre telegondola, pârtia de schi și posibilitățile de cazare. De asemenea, promovăm ofertele agenților economici din turism pentru Sărbătorile de Iarnă la Piatra-Neamț, cât și evenimentele ce vor avea loc în această iarnă, în special Târgul de Crăciun ce se va organiza în perioada 04 decembrie – 04 ianuarie” a declarat primarul Dragoș Chitic.
Pe lângă obiectivele turistice din Piatra Neamț, este promovat la această ediție a târgului de turism întregul calendar de evenimente pentru anul 2017 al municipiului Piatra-Neamț, care începe în luna aprilie cu Sărbătoarea Curții Domnești și se încheie cu Târgul de Crăciun.
La deschiderea oficială a târgului, standul municipiului a fost vizitat de către vicepremierul Costin Borc și de către președinta ANT, Anca Pavel Nedea. Ambii s-au arătat încântați de modul în care s-a dezvoltat municipiul în ultimii ani, dar și de frumusețile naturale de care beneficiază orașul nostru și au declarat că vor susține proiectele de dezvoltare ale orașului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate