Municipiul Piatra-Neamț, prezent la Târgul de Turism din Republica Moldova

0

Timp de patru zile, in perioada 2-5 aprilie, Municipiul Piatra Neamt alaturi de Consiliul Judetean Neamt, Camera de Comert si Industrie Neamt si Asociatia pentru Dezvoltarea si Promovarea Turismului Neamt vor fi prezenti la cel mai mare targ de turism din Republica Moldova ce se desfasoara la Moldexpo Chisinau – Tourism. Leisure. Hotels..

Participarea la aceasta editie a targului este gratuita in standul Romaniei, in cadrul caruia mai sunt prezenti reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Turism, CNTAR Tarom, Tusnad, Turism Felix, Asociatia pentru Dezvoltarea si Promovarea Turismului Prahova, Primaria Municipiului Vatra Dornei, Calimanesti Caciulata, Baile Govora precum si alte agentii si turoperatori din Romania.
Deschiderea oficiala a Targului Tourism. Leisure. Hotels a avut loc astazi la ora 11:00. Printre participanti s-au numarat si Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism – dna. Simona Man si Presedintele Consiliului Judetean Neamt – dl. Constantin Iacoban.
Municipiul Piatra Neamt si Judetul Neamt prezinta la aceasta editie a targului, pe langa obiectivele turistice, ofertele de Paste si 1 Mai ale pensiunilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate