Municipiul Piatra-Neamț, prezent la cea de-a 40-a ediție a Târgului de Turism al României

0

Municipiul Piatra-Neamț este prezent la cea de-a 40-a ediție a Târgului de Turism al României, cel mai important eveniment din industria turismului din România.

Târgul, la care participă 215 expozanți din 17 țări, se desfășoară în perioada 15-17 noiembrie în București, la Pavilionul expozițional Romexpo.

La deschiderea evenimentului a fost prezent primarul Municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, care a declarat: „Participarea constantă din ultimii ani la târgurile de turism ale României a generat o creștere a vizibilității orașului nostru în rândul operatorilor economici din turism, dar și în rândul turiștilor români și străini. Promovăm la această ediție obiectivele turistice ale orașului, evenimentele anuale, dar și ofertele agenților economici locali. În premieră, la această ediție promovăm aplicația PiatraNeamtcity App, un ghid turistic digital modern și simplu de utilizat, dar foarte util pentru vizitatorii orașului nostru.”

Primăria Piatra –Neamț a ales să se promoveze cu ajutorul unui ecran LED de 15 mp vizibil din toate zonele pavilionului. Sloganul sub care se promovează Piatra-Neamț la această ediție a Târgului de Turism este „10 motive pentru a petrece sărbătorile de iarnă la Piatra-Neamț”.

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate