Municipiul Piatra-Neamț, premiat pentru excelență în asistență socială

0

În data de 26.03.2021, la Complexul de Servicii ,,Elena Doamna” din municipiul Piatra Neamț, a avut loc un eveniment ce a marcat intr-un cadrul festiv Zilele Asistentei Sociale 15-31.03.2021.

Organizatorii – Sucursala Teritorială Neamț a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania – au pregătit un program ce s-a derulat sub forma unui Atelier de lucru interactiv, la care au participat asistenții sociali nemțeni ce activează în diferite instituții de la nivel local și județean.

Tema principală a întâlnirii a fost desprinsă din mesajul pe care asistenții sociali de la nivel mondial din acest an au promovat ideea – UBUNTU Eu Sunt Pentru Că Noi Suntem – Consolidarea solidarității sociale și a conectării globale.

„Această întâlnire a fost una constructivă, iar fiecare asistent social a împărtășit propriile idei, gânduri și interpretări asupra acestui mesaj global și a reprezentat o oportunitate de a ne reaminti impactul pe care asistentul social îl are în viața oamenilor și a comunității. Conducerea Sucursalei Neamț a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania, prin persoana doamnei președinte Mirela Negruș a felicitat toți asistenții sociali nominalizați la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială ediția a VII-a, oferind municipiului Piatra Neamt, prin Directia de Asistenta Sociala, o diplomă de excelență in calitate de finalist la Gală și mulțumește tuturor colegilor care au răspuns invitației la eveniment. Aceasta diplomă confirmă profesionalismul, implicarea și promovarea profesiei de asistent social, diplomă ce reprezinta Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț la premiul Instituția Anului din cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială 2021. LA MULȚI ANI DRAGI ASISTENȚI SOCIALI! Să rămâneți optimiști, perseverenți și nu uitați să fiți UBUNTU zi de zi! Felicitări pentru dăruirea și implicarea dumneavoastră!”, a transmis Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate