Municipiul Piatra-Neamţ are finalizat și aprobat noul Plan Urbanistic General

1

Municipiul Piatra-Neamţ are finalizat și aprobat începând de miercuri, 6 martie, noul Plan Urbanistic General al orașului, cel mai important document urbanistic al unei localități, care va avea o valabilitate de 10 ani. Piatra-Neamţ este printre puținele municipii din țară care au un PUG actualizat.

Planurile Urbanistice Generale cuprind reglementări și regulamente de urbanism locale pentru întreg teritoriul oraşului, delimitează suprafețele intravilane și extravilane, stabilesc regimurile de înaltime ale cladirilor, categoriile de folosință ale diverselor zone și cuprind norme generale pentru documentațiile ulterioare de urbanism de rang inferior.

„Finalizarea noului PUG reprezintă un suport important pentru dezvoltarea orașului, un sprijin pentru cetățeni, dar și pentru companiile care vor să investească în Piatra-Neamţ. Mulțumesc echipei tehnice din primărie pentru efortul depus în ultimii ani în realizarea noului PUG și colegilor din consiliu local pentru votul favorabil exprimat.”, a precizat primarul Dragoș Chitic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Celentano spune

    Ne-am umplut de investitori si fonduri europene de cand a venit acest primar.Se construieste la foc automat in oras.Cu acest nou Plan Urbanistic General o sa tabarasca VW si BMW pt. a investi aici.Prosperitate ca la noi nu mai este in alt oras.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate