Municipalitatea explică modul de funcționare a semafoarelor de pe variantă (VIDEO)

3

Primăria Piatra-Neamț explică modul în care funcționează semafoarele de pe Dimitrie Leonida – 9 Mai. Detalii în clipul de mai jos.

Până pe 1 noiembrie, semafoarele vor funcționa în regim local, cu timpi prestabiliți, adică ele nu vor fi coordonate de Sistemul de Management al Traficului și Centrul de Comandă și Control. În această perioadă, Sistemul de Management al Traficului va colecta datele de trafic ce vor sta la baza funcționării lui optime.

informează primăria.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Marius spune

  Eu astept sa vad proiectul finalizat complet. Iar daca dupa implementare, vad ca stau 5 mii de ani la semafor si prind de 3 ori rosu, iar banda 1 va fi goala pentru ca ce sa vezi, autobuzele circula unul la jumatate de ora, atunci eu sub nicio forma nu am sa respect acea banda, circul pe ea fara niciun fel de problema! Benzile unice de autobuz sunt facute acolo unde in primul rand este loc, si in al doilea rand, vin autobuzele la 5 minute unul dupa altul, in acel caz chiar merita sa iei autobuzul. Altfel vrajeala!

 2. Ady spune

  Dezastru
  Era mai bine inainte

 3. doru spune

  Piatra Neamt a devenit imposibil de parcurs cu masina
  E dezastru cu blocajele de la fiecare semafor
  Sincer, nu vad nici o optimizare !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate