Mulțumită lor, astăzi este în viață (NEAMȚ)

0

La data de 7 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un bărbat de 44 de ani, din Horia, cu privire la faptul că vrea să se arunce în apă, acesta aflându-se pe un pod ce face legătura între municipiul Roman şi satul Cotu Vameş.

Imediat după sesizare, s-a format o echipă operativă din polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești și Poliției municipiului Roman, care au inițiat negocieri cu bărbatul în cauză.

La scurt timp, la fața locului au ajuns și negociatorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au preluat discuțiile, după aproximativ o oră, reușind să-l determine pe acesta să coboare de pe pod în siguranță și să renunțe la actul suicidal.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru un consult de specialitate.

Acțiunea a fost sprijinită de un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Petrodava, care a asigurat cu o barcă de salvare zona din apropierea podului pentru râul Moldova. 

Sursa: IPJ Neamț

Foto caracter ilustrativ (Clinica Hope)

Citește și:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate