Multinationalele și impozitele

1

cifra-afaceri-imm

Multinaționalele produc cam 80% din cifra de afaceri din România și plătesc cam 3 miliarde de euro profit. Întreprinderile mici și mijlocii produc 20% din cifra de afaceri din România și plătesc 56 de miliarde de euro impozite.

Mai este nevoie de alte comentarii sau explicații ?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Tibi spune

    DE un MIC ,MARE ASPECT ! Spunea cineva prin un articol ,emisiune , de Compania DACIA Mioveni ,ca ar asigura mai bine de jumate din PIB ul acestui STAT , OK dar se pune intrebarea compania nu e cumva tot o Multinationala ,avand in vedere ca fabrica , furnizeaza auto ,piese , subansamble si prin , ori din alte tari ? Totodata unii din FRANTA ,afirma ca daca Castiga Alegerile ,au in vedere sa scoata FRANTA din U .E. pe modelu U.K., daca le iese planul , NU se pot Suci si in privinta Investitiilor ,pe care le au la Noi . Au cerut ca si cei de la Ford o autostrada ,ptr a si putea scurta timpul de livrare , primire a unor produse , componente . Deocamdata pe directia asta nu sa intreprins nimic .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate