Mugurel i-a bătut din nou pe Moroșanu și Orban

PNL Neamț a lipsit la ședința de Consiliu Județean unde se vota alocarea unei sume de bani pentru o gală K1 organizată de Cătălin Moroșanu, membru de frunte al PNL, dar un nimeni în fața PNL Neamț, așa cum nimeni se pare că este și Orban, care a intervenit ca cei de la PNL să depășească orgoliile din cauza luptelor interne și să voteze acest proiect de hotărâre de Consiliu Județean.

Ei bine, liberalii nemțeni, coordonați de Mugurel Cozmanciuc, au lipsit de la ședință. Motivul? Vor găsi ei unul, că se pricep la asta. Rezultatul? Desigur, 3-0 pentru PNL Neamț versus PNL România.

Nu știm ce fantezii au cei de la PNL la nivel național, dar se pare că le place să ia bătăiță cu prosopul umed de la PNL Neamț. Nu te poți băga în fanteziile lor interne, mai ales că am văzut că românii sunt pentru libertatea de opinie și…

I.R.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Stefan spune

    De data asta, cred ca PNL a procedat corect!Nu inteleg de ce o gala K1 trebuie sponsorizata de CJ ori CL!Exista sponsori privati, precum si bilete!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate