Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 20 august 2019
  • :
  • :

Mugurel i-a bătut din nou pe Moroșanu și Orban

PNL Neamț a lipsit la ședința de Consiliu Județean unde se vota alocarea unei sume de bani pentru o gală K1 organizată de Cătălin Moroșanu, membru de frunte al PNL, dar un nimeni în fața PNL Neamț, așa cum nimeni se pare că este și Orban, care a intervenit ca cei de la PNL să depășească orgoliile din cauza luptelor interne și să voteze acest proiect de hotărâre de Consiliu Județean.

Ei bine, liberalii nemțeni, coordonați de Mugurel Cozmanciuc, au lipsit de la ședință. Motivul? Vor găsi ei unul, că se pricep la asta. Rezultatul? Desigur, 3-0 pentru PNL Neamț versus PNL România.

Nu știm ce fantezii au cei de la PNL la nivel național, dar se pare că le place să ia bătăiță cu prosopul umed de la PNL Neamț. Nu te poți băga în fanteziile lor interne, mai ales că am văzut că românii sunt pentru libertatea de opinie și…

I.R.
Un comentariu la “Mugurel i-a bătut din nou pe Moroșanu și Orban

  1. Stefan

    De data asta, cred ca PNL a procedat corect!Nu inteleg de ce o gala K1 trebuie sponsorizata de CJ ori CL!Exista sponsori privati, precum si bilete!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *