Mugur Cozmanciuc, Țapu Eugen și Dragoș Chitic

3

Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, a format o echipă cu care a ieșit într-o conferință și cu care a putut să răspundă tehnic la întrebările puse și să expună corect punctele de vedere liberale.
Din ce s-a văzut astăzi, domnul Cozmanciuc știe cu ce se mănâncă treburile prin Parlament, domnul Țapu știe cum funcționează o economie iar fără îndoială domnul Chitic știe ce e administrația locală.
Chiar și noncombatul în ceea ce privește atacurile PSD-ului este un lucru de apreciat dacă e să vorbim de discursul politic.
În linii mari începe să se creioneze o echipă la PNL, o echipă cu ținte comune, discurs uniformizat și teme de dezbatere concrete. Este un început promițător pentru un partid care deviase de la linia doctrinară odată cu intrarea în USL și care acum se reface din punct de vedere al demersului politic centrat pe principiile de dreapta.
Dincolo de cuvinte, conferința de presă de la PNL în care au fost prezenți Mugur Cozmanciuc, Țapu Eugen și Dragoș Chitic, a mai transmis un mesaj subliminal legat de candidatura domnului Chitic la fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamț, semn că liberalii au început să folosească și mesajele nonverbale și indirecte, ceea ce nu e un lucru chiar ușor într-un partid unde încă nu s-au așezat toate lucrurile pe făgașul lor normal.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. FLORIN spune

  Acasta poza zugraveste situatia tragica din Piatra Neamt…adica,
  un oras fara nici un viitor,condus de marionete care nu pot lua decizii decit pe acelea comandate de catre cei care trag sforile din spatele cortinei …aceeasi oameni care au distrus orasul Piatra Neamt.

 2. Stefan spune

  Dacă dl. Țapu știe economie iar dl. Chitic administrație , înseamnă că PNL e jos de tot…E adevărat că dl. Cozmanciuc e un parlamentar activ, dar ar trebui să-și ia inima în dinți și să facă curățenie la Neamț dacă nu vrea să rămână la mâna găștii lui Pinalti…

 3. Lolita spune

  Tapu a halit Mugurul.
  Chitic ascuns, n-a fost de gasit

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate