Motivele reale pentru care televizorul este încă utilizat

0

Probabil ai auzit majoritatea recomandarea prietenilor sau a apropiaților de a renunța la televizor din diferite motive. Nu mulți mai consumă materialele difuzate la televizor așa cum se făcea în urmă cu 10-15 ani. Mai nou, materialele de știri se parcurg în rețelele de social media, iar filmele preferate se vizualizează separat de canalele de televiziune. Totuși, televizorul este încă o achiziție care se regăsește în multe locuințe și vine ca o opțiune la îndemână de a petrece timpul liber, chiar și după aceste recomandări uneori binevoitoare, alteori critice, din partea cunoscuților. 

3 moduri în care mai poți folosi televizorul 

Versatilitate

Televizorul a devenit mai mult decât un dispozitiv prin care se difuzează posturile de televiziune naționale și știrile de la ora 17. Mai nou, modelele de televizoare existente pe piață sunt Smart TV, ceea ce înseamnă, printre altele, că permit conectarea la alte dispozitive sau difuzarea materialelor media alternative. Filmul preferat este la câteva comenzi distanță, deci nu mai e nevoie să aștepți difuzarea acestuia prin cablu o dată la câteva luni. Există o mulțime de filme și seriale bune care îți pot face cu ochiul, de aceea un televizor Smart putea să fie exact ceea ce ai nevoie pentru timpul liber. 

Timp în familie și cu prietenii

Televizorul a devenit un dispozitiv social, astfel că evenimentele de familie sau serile cu prietenii merg adesea mână în mână cu vizionarea unui film împreună. Mai mult, televizoarele pot fi conectate la console de jocuri video, deci un avantaj clar atunci când vrei să petreci timpul liber în compania prietenilor și a familiei. Dacă îți dorești ceva care sa se potrivească nevoilor tale și ale celor dragi, vezi aici numeroase modele de la Dexo.ro.

Emisiuni televizate 

Uneori rutina de zi cu zi poate deveni obositoare. După o zi lungă la locul de muncă, se poate să ai nevoie să îți iei puțin gândurile de la viața cotidiană și să fii pur și simplu un observator, fără să fii implicat în vreo acțiune suplimentară. De aceea, emisiunile televizate au devenit soluția perfectă pentru astfel de momente, căci nu implică nici atenția, nici implicarea directă a telespectatorului. Deși, într-adevăr, știrile difuzate pot fi impactante și obositoare, emisiunile televizate au propria poveste care nu rămâne cu telespectatorul după ce  închide televizorul. Astfel, televizorul poate fi și un mijloc de relaxare, dacă știi ce să alegi să vizionezi. 

Zgomot de fundal 

În special în perioada pandemiei coronavirus, statul în casă a devenit obligatoriu și televizoarele au căpătat o nouă funcție: alungă singurătatea. Fie că este vorba despre emisiuni televizate, știri sau filme, a avea o conversație pe fundal la care poți să fii atent sau nu, este un avantaj atunci când pare că este prea liniște în casă. De aceea, televizorul poate fi un prieten mereu acolo atunci când ai nevoie. 

Așadar, televizorul a evoluat în timp de la a fi un simplu aparat de difuzare a știrilor, la a fi un dispozitiv versatil care se adaptează nevoilor fiecărui utilizator. De aceea, ia în considerare toate avantajele de a deține un televizor și învață-i despre ele și pe prietenii care încearcă să te convingă să renunți la el. 

Sursă foto: Pexels.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate