Motive pentru care sa apelezi la servicii de catering parastas

0

Atunci cand o persoana decedeaza exista doua posibilitati – aceea de a te ocupa de parastas pe cont propriu sau de a apela la catering parastas. Tot mai multe persoane aleg sa apeleze la firmele de pompe funebre pentru a obtine preparatele necesare pentru parastas, astfel incat sa se poata reculege in liniste pana la momentul inmormantarii. Iata cele mai importante motive pentru care colaborarea cu o firma de catering este cea mai buna varianta.

  1. Serviciul de catering parastas iti permite sa te reculegi in liniste

Cu siguranta ca atunci cand vrei sa gatesti pentru un parastas, vei avea pe langa tine foarte multe ajutoare. Intreaga activitati si toata galagia din jur nu iti vor permite sa poti sa te reculegi si sa te gandesti la cel care tocmai a disparut din viata ta pentru ca vei fi preocupat de ciorba care fierbe si de prajiturile din cuptor. Apeland la servicii de catering parastas iti este mult mai usor sa stai doar inaninte de inmormantare si sa te pregatesti psihic pentru momentul in care vei vedea persoana decedata pentru ultima data.

  1. Meniul pentru parastas trebuie sa respecte anumite perioade din an

In functie de perioada din an, poti opta pentru un meniu de post pentru parastas sau pentru un meniu de dulce. Daca inmormantarea are loc in post, va fi necesar ca toate preparatele pe care le oferi sa fie de post. Daca nu te pricepi sa gatesti preparate fara carne sau daca preparatele vegane pe care le cunosti nu par potrivite pentru un parastas, cea mai buna idee este sa apelezi la o firma specializata in acest sens.

  1. Un meniu de parastas trebuie sa respecte anumite obiceiuri

Chiar daca tie ti se pare normal sa servesti supa cu galuste si savarine la parastas, vei descoperi ca de fapt ciorba de perisoare sau de legume este cea potrivita si ca in loc de savarine ar trebui sa alegi cozonac, chec sau ceva mai traditional. Astfel, colaborand cu firme specializate, vei obtine un meniu de parastas corect ales astfel incat sa nu fie nevoie sa suporti ulterior privirile critice ale celor prezenti.

  1. La firmele de catering lucreaza bucatari profesionisti

Fie ca ai nevoie de un meniu de post la parastas sau de un meniu de dulce, fiecare preparat va fi gatit de bucatari cu experienta si studii in domeniu, iar gustul va fi cel asteptat de toata lumea. Este posibil ca obiceiurile tale culinare sa nu fie pe gustul tuturor, dar atunci cand alegi o firma de catering din zona, cum ar fi catering pentru pomana si parastas in Dolj, poti fi sigur ca mancarea va fi pe gustul tuturor.

  1. Firmele de catering asigura si livrare

Cele mai multe firme care asigura catering pentru parastas si pomeni, vor trimite tot ce a fost inclus in meniul pentru parastas la destinatia pe care o indici, deci nu este necesar sa duci toate persoanele de la inmormantare la restaurant, pentru ca mancarea poate veni singura la tine.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate