Motiunea de cenzura a cazut

0

Motiunea de cenzura a cazut.

Motiunea de cenzura a cazut …. soarta …

Parerea noastra, a oamenilor simpli care nu facem politica este ca toti sunt varza.
Daca luam discursul oricarui politician din ultimii 20 de ani din pozitia de opozant si scoatem numele si anul o sa vedem ca toti spun aceleasi bla-bla-uri.
Cu ocazia acestei motiuni de cenzura am realizat din nou ca avem niste politicieni deosebiti. Este fantastic sa vezi oameni care vorbesc ore in sir fara sa spuna nimic… sunt foarte buni in ceea ce fac.
Inca nu s-a votat, dar opozitia s-a prezentat cu prea mult balci si vorbe aiurea ca sa convinga pe cineva …. nu stiu de ce nu angajeaza si ei un psiholog, un sociolog sau cineva care sa le spuna cum sa transmita mesajul….
Surse din interiorul Parlamentului ne spun ca motiunea de cenzura a cazut, s-au facut statistici si numaratori si nu are cum sa le iasa numarul de voturi …. asta este soarta… poate data viitoare ….
Umbla zvonuri ca licitatia voturilor a fost castigata de partea care a dat mai mult pentru abtinerea de la vot decat cei care au licitat pentru a pica guvernul.

Oare cat de prosti ne cred politicienii de toate culorile din Romania ?

Motiunea de cenzura …nu va scuteste de munca …hai, gata! …ati citit stirea, acum inapoi la munca  nu va bazati ca vreun politician din Romania va va ajuta cu ceva vreodata.

Art. publicat la ora 15.38

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate