Moș Crăciun nu are culoare politică. Are ajutoare peste tot

1

În ultima vreme, politicienii nemțeni îmbracă rând pe rând rolul lui Mos Crăciun. Vineri, 21 decembrie, președintele Partidului Mișcarea Populară Piatra Neamț, Cristian Sauciuc, dar și președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu, și-au încărcat ”sacii” de supermarket cu daruri și au pornit după amiază către cei mai mici dintre nemțeni.

Un grup de tineri inimoși din cadrul Organizației de tineret a PMP Piatra Neamț s-au gândit că e timpul ca Moș Crăciun să vină și la nou născuții de la maternitatea Spitalului Județean Piatra Neamț . În frunte cu Gelu Lucian Cracană, președintele OT PMP Piatra Neamț , tinerii au pregătit pachete cu strictul necesar pentru copilașii din maternitate.

Alături de tinerii PMP-iști au participat la aceasta acțiune și prieteni, membrii ai familiilor lor, oameni de afaceri cât și oameni de presă din Piatra Neamț.

Acțiunea a fost inițiată de președintele OT PMP Piatra Neamț , dl. Gelu Lucian Cracană, care a promis că acesta acțiune se va repeta în viitorul apropiat. Mulțumim pentru implicare tuturor și pentru primirea călduroasă doamnei Spiridon Daniela.
OT PMP Piatra Neamț urează personalului maternității Spitalului Județean Piatra Neamț ,,Sărbători Fericite ” și viață lungă bebelușilor și părinților acestora – a transmis președintele PMP Neamț.

Prin generozitatea președintelui PMP Piatra Neamț, Sauciuc Cristian dulciuri, citrice și produse alimentare au ajuns și în casa unei familii cu 7 copii, din Piatra Neamț.

Bineînțeles că cel mai mult i-au bucurat dulciurile, a remarcat politicianul.

 

1 Comentariu
  1. constantin sorescu spune

    generozitatea este plătită din bani publici, întrebați ce salariu are dl director, și mai întrebați unde este restul de 364 zile!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate