Morți declarați de 2 ori, înviați sau înlocuiți – O performanță marca Grupul de „Înmormântare” Strategică

1

Nu este pentru prima dată când se constată un ghiveci absolut în ceea ce privește decesele raportate de către Grupul de Comunicare Strategică. Aceiași oameni decedați sunt raportați de două ori, ca apoi să se revină cu rectificări ulterioare și înlocuiri.

Pe principiul „să ne asigurăm că mortul nu învie între timp” oameni decedați de la începutul lunii aprilie, sunt și ei raportați abia în mai, și dăm aici doar un exemplu: decesul numărul 824 (femeie, 83 ani, Arad), declarată decedată în data de 1 aprilie, raportată după mai bine de o lună, mai exact, pe 5 mai. Exemplele pot continua, dar nu își au rostul.

Cireașa de pe tort: persoană declarată decedată, cât se poate de vie în realitate, și aici ne referim la cazul cu numărul 137 din Galați, infirmat ulterior:

Cazul 137 de la Galați se infirmă. Persoana de 82 de ani care este instituționalizată intr-un cămin pentru persoane vârstnice este pozitivă. Este contact cu alta persoana din același cămin care a și decedat„, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Nu ne este foarte clar cum sau unde se greșește însă în condițiile în care aceasta este unică sursă de informare oficială pe care toate publicațiile se bazează tocmai pentru a informa în mod corect cititorii, este cel puțin jenant ceea se întâmplă.

Pentru moment ne rezumăm doar la informații oficiale pentru că atât ni se permite, în contextul actual. Odată cu încheierea stării de urgență, însă, vom reveni cu detalii și exemple din categoria „noaptea minții”.

Va urma.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Dl Scarbescu spune

    De ce vă mirați ? Daca la spitalul de unde pleacă inițial informația,la DSP unde ajunge,apoi la Grupul de Comunicare unde se centralizează ,sunt funcționari precum d-na Marin de la Centrul de Transfuzii mi se pare chiar o situație normala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate