Ipoteze nemtene – Sa mai vorbim despre transportatori. Azi Mondotour

2

mondotour

Sa zicem asa ipotetic ca MONDOTOUR SA de la Targu Neamt ar fi castigat Traseu 118: Targu Neamt – Urecheni – Radeni (25 km) si ar fi obtinut licenta pe autobuzul cu numarul de inmatriculare NT 50 MDT.
Sa mai zicem ca Mondotour SA nu ar folosi aceasta masina, ba mai mult,roata ar fi trecut-o prin RAR intr-un mod foarte suspect intitulat sugestiv „la ştangă” ea fiind imobilizata de defectiuni majore chiar in curtea autogarii. Sau poate a calcat cu o roata pe o guma de mestecat si a ramas blocata in parcare pana la gasirea unei solutii prin care sa fie dezlipita. Noi am pozat-o in zile diferite si se pare ca nu s-a miscat nici un centimetru. Cum o fi trecut acel autobuz prin RAR sau pe unde a trecut de si-a luat licenta, e o intrebare destul de delicata.
Dar sa presupunem ca  in cateva ore masina va fi aranjata si pusa in miscare. Tot ramane problema cu asigurarea la NT 05 MDT ca noi am verificat si nu prea am gasit nimic pe aceast numar de masina, atat azi cat si la data la care s-a organizat licitatia. Cum vine asta oare ?
asigurare-1asigurara50
Dar sa mergem mai departe si sa spunem ca noi suntem mai nestiutori si nu intelegem cum a participat Mondotour la licitatia de trasee si mai mult de atat a si castigat trasee in Neamt atata timp cat in data de 17.06.2013 cu dosarul nr. 3183/103/2013 de la Tribunalul Neamt, Sectia a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal se vorbeste ceva de  MONDOTOUR. Ia haideti sa citim impreuna :
Dată: 17.06.2013 Număr dosar: 3183/103/2013 Instanță: Tribunalul NEAMŢ Secţie: Sectia a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal Stadiu: Fond Obiect: cererea debitorului – L85/2006 art.27 alin.5 Materie: Faliment
Sa zicem ca nu stim ce inseamna cuvantul „faliment” si nu avem nici dictionar la indemana, asa ca sa mai vedem o treaba scrisa pe aici : 06.12.2013 Oră: 08:30 Document: Încheiere de ședinţă Tip soluţie: Amână cauza – Soluție pe scurt: Admite cererea formulată de debitorul S.C. „ MONDO tour ” S.A. cu sediul social în orașul Târgu Neamţ, str. Mihai Eminescu, nr. 14, judeţul Neamţ, înregistrat la ORC sub nr. J27/2020/1991, CUI 2039511. În temeiul art. 32 din Legea privind procedura insolvenţei, Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitorul menţionat mai sus. Numește administrator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvenţă LD Expert Grup I.P.U.R.L. care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 20 din lege cu un onorariu provizoriu în sumă de 1.000 lei lunar. În temeiul art. 61 din Legea privind procedura insolvenţei, Dispune notificarea deschiderii procedurii debitorului, creditorului și Oficiului Registrului Comerţului, prin Buletinul procedurilor de insolvenţă, în vederea efectuării menţiunii în temeiul art. 61 din Legea privind procedura insolvenţei.
Poate totusi printr-o fandare  Mondotour a fost scoasa din insolventa vreo doua saptamani exact cat sa participe la licitatie. Ar fi interesanta si ipoteza asta nu ?
Sa zicem tot asa ipotetic la final, ca tot ce am scris mai sus sunt adevaruri si nu inventii . Ce spuneti ? Daca ar fi adevarat ar trebui luate ceva masuri sau CJN si alte autoritati se vor face ca ploua … sau poate fata de alti transportatori care au cate un inger pazitor, Mondotour are vreo indulgenta chiar de la Tovarasul Zeu .
Cine stie? Noi incheiem aici aceasta ipoteza nemteana lasand la latitudinea dumneavoastra concluziile, iar rezolvarea la latitudinea autoritatilor cinstite, impartiale si incoruptibile din Neamt.
Sa nu uitam ca Mondotour si anul trecut avea niste trasee, cum ar fi de exemplu Targu Neamt – Oglinzi, pe care nu il efectua si tacea malc cand un alt transportator pe numele sau de Flozampet efectua ilegal acest traseu, dar care, in opinia mea, avea un inger pazitor la PSD.  Atunci s-a zis ca e o situatie sociala si din 2014, o data cu noul program de transport judetean totul va fi cinstit si pe bune…
Poate ne contacteaza totusi cineva de la Mondotour sa dea un punct de vedere, caci noi am dat doar de impiegatul Traian, sau poate macar cineva de la CJN se duce sa se dea o tura cu aceasta masina pe traseu, sau poate macar da o cautare pe net sa vada daca are asigurare, sau poate … ce mai conteaza … nu ? Hai pa.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. constantin spune

    nu am treaba cu firma Mondotur dar am patit si eu cu cautarea asigurarii personale online.. daca este facuta la firma de broker intra in sistem mult mai tarziu! o zi buna

  2. florin spune

    Situatia e complicata rau de tot la Mondo tour S.A.-Targu Neamt….Masinile lor, miniautobuze le-au fost luate de firma de leasing Iveco, au proces la Judecatoria Tragu Neamt, ;MDT a fost de stat pana in 1999 cand a fost cumparata de TCE 3 BRAZI SRL Piatra Neamt (adica de Tarata), a se verifica la AVAS….; imediat s-au vandut terenul de langa Gara Targu Neamt lui Barsan (patron la o firma cu lemne) si autobaza de la Poianaa Teiului la SefPetroforest (adica tot lui Tarata); anul trecut au vandut si autogara MDT pe o firma a lui Tarata), iar la garaj au vandut cladirile lui Lidle…

    ADMIN: Nu pot sa cred asa ceva. Sunteti un cetatean rau si mincinos. Cum puteti spune asa ceva despre Tovarasul Culita Tarata care este un om cinstit, muncitor, destept si foarte frumos ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate