Momente emotionante de 8 martie la CSEI “Alexandru Rosca” din Piatra Neamt

1

Copiii din Centru Scolar pentru Educatie Incluziva “Alexandru Rosca” din Piatra Neamt au oferit cadrelor didactice un spectacol mai rar intalnit. Imbracati in costume de sarbatoare, copiii fara mame le-au cantat “La multi ani” mamelor de suflet de la CSEI “Alexandru Rosca”.  Aceiasi copii au mers si au oferit si doamnelor din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Neamt o surpriza nemaipomenita. Au cantat, au spus poezii si au oferit o lectie de viata pentru fiecare dintre cei prezenti. Celor carora soarta le-a suras le este greu sa inteleaga cum este sa nu stii ce inseamna sa ai o mama, iar personalul din cadrul acestui centru scolar incearca prin mijloace supraomenesti sa inlocuiasca lipsa dureroasa a mamei. Astazi, copiii le-au multumit pentru aceasta. La finalul spectacolului copiii au primit diverse cadouri, aplauze si au avut ocazia sa interactioneze cu cei care fac parte din ISJ Neamt. Imaginile vorbesc de la sine.

 

Tot astazi, in jurul orei 15, la sediul CSEI “Alexandru Rosca” vor avea loc o serie de manifestari mai ample dedicate zilei de 8 martie: dans etno si tango, recitare poezii, cantece dedicate mamei si primaverii, teatru de papusi. Totul se datoreaza stransei legaturi care s-a creat intre copii si personalul din acest centru scolar.

Roxana-Elena Stroescu

Profesor psihopedagogie speciala

CSEI “Alexandru Rosca” Piatra Neamt

 

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. adelyna spune

    FELICICITARI CADRELOR DIDACTICE SI INTREG PERSONALULUI CARE SE OCUPA DE ACESTI COPIII CU ADEVARAT MINUNATI!!!
    FELICITARI PENTRU COPII SI APLAUZE…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate