Modernizarea terenului de sport pentru tineret: Anunț importat al Primarului PSD, George Mutu

0

Primarul comunei Borlești, George Mutu, a anunțat cu entuziasm demararea lucrărilor de reabilitare și modernizare a terenului de sport la Școala Mastacăn. Prin intermediul bugetului local, aceste eforturi sunt orientate către crearea unui mediu propice pentru toți tinerii și copiii din zonă, făcând ca aceștia să se bucure de facilități sportive de calitate și moderne.

Proiectul cuprinde o serie de măsuri pentru a transforma terenul existent într-un spațiu optim pentru activitățile sportive. Printre acestea, se numără lucrările de consolidare, montarea unui teren sintetic și a echipamentelor sportive adecvate. De asemenea, este planificată montarea unei instalații de nocturnă, pentru a permite desfășurarea activităților chiar și după înserare. Totodată, se va acorda o atenție specială asigurării unui perimetru sigur și potrivit pentru toate activitățile.

Primarul George Mutu a subliniat importanța acestui proiect ca fiind un pas vital către crearea unui mediu prielnic pentru practicarea activităților sportive în rândul comunității. El a adăugat că fiecare individ care dorește să se implice în activități sportive ar trebui să beneficieze de astfel de facilități și că acest teren modernizat poate deveni un loc unde tinerii pot petrece timpul liber într-un mod activ și sănătos.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate