Moarte suspecta la Sanatoriul TBC Bisericani

1

În ziua de 17 noiembrie, în jurul orei 12.00, Postul de Politie Alexandru cel Bun a fost sesizat, telefonic, de către un medic din cadrul Sanatoriului TBC Bisericani, despre faptul că I. Constantin, de 82 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, a decedat în cabinetul său. În urma cercetărilor efectuate, politistii au stabilit că bărbatul venise pentru un consult medical ca urmare a unui accident vascular cerebral pe care îl suferise cu ceva timp în urmă. În timpul consultului, bărbatul a acuzat stări de rău si a căzut din picioare, lovindu-se cu capul de podea. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost evidentiate urme vizibile de violentă si s-a luat măsura transportării acestuia la Serviciul de Medicină Legală Neamt în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt efectuate de către Politia municipiului Piatra-Neamt.

IPJ Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. takacs claudiu spune

    pacat de sanatoriu ala.pacat de atatea investitii.pacat de anumiti doctori profesionisti si dedicati.pacat ca exista sanatoriu ala.la ce bun ca ii frumos?am fost internat acolo.nu m-as mai duce de-ar fi sa mor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate