Moarte suspecta a peste 50 de familii de albine

1

Victor Adăscăliţei, un apicultor pietrean, reclamă societăţii Pasteur, filiala Filipeşti România SRL, faptul că medicamentul antiparazitar Varatraz pe care l-a achiziţionat de la o farmacie din Piaţa Centrală i-a omorât 38 de familii de albine, pagubele ridicându-se la 12.000 de lei vechi. Acceasi situaţie o reclamă şi  avocatul Mihai Hanganu, fost presedinte al Asociatiei Crescătorilor de Albine, filiala Neamt, căruia i-au murit 17 familii, imediat după administrarea aceluiaşi medicament. Reprezentanţii Pasteur infirmă faptul că produsul ar putea crea astfel de reacţii, urmând ca în Piatra Neamţ să sosească o comisie de medici pentru a stabili dacă într-adevăr produsul a cauzat nefericitul eveniment. Cu toate acestea, Doina Surugiu, director calitate în cadrul firmei Pasteur, filiala Filipesti-România SRL respinge orice supoziţie de acest gen, susţinând că este imposibil ca în procesul de fabricaţie să apară erori de dozaj.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Vasile spune

    In urma acestui scandal , muncitorii care au preparat acest produs au fost dati afara fara nici un comentariu ,chiar daca ei au fost cei care au preparat acel produs.Ce vreau sa spun prin asta , ca foarte multi muncitori de la aceasta firma din filipesti de padure sunt muncitori necalificati cu un salariu minim pe economie si sunt fortati de imprejurari sa prepare produse care ulterior sunt scoase pe piata.Nu numai atat nu sunt asistati de un inginer specialist in chimie, foarte multi ingineri care sunt la aceasta firma au facultate care nu are nici o legatura cu chimia.Tin sa comentez si scuza doamnei Doina Surgiu cu privire la acel produs ca a fost preparat dupa procedura,dar este o mare minciuna ca sa iasa din acest scandal cu fata curata.Mai mentionez ca ar trebui ca autoritatile sa controleze modul de depozitare alo acestor produse,fisa postului fiecarui muncitor si modul de preparare al produselor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate