Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 24 august 2019
 • :
 • :

Mită la Spitalul din Piatra-Neamț! 23 de persoane trimise în judecată pentru luare de mită

După ani de zile în care am spus încontinuu că la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț se ia mită și când respiră bolnavul, iată că vine și momentul în care tot ce spuneam noi se confirmă cu un tabel care conține 23 de inculpați acuzați că luau mită la spitalul din Piatra-Neamț.

Oameni buni! Aceste 23 de persoane sunt inculpate pentru mita de la o singură secție, de la secția de ortopedie sau personal medical care a interacționat cu bolnavii de la ortopedie sau mituitori, nu din tot spitalul.

STĂNOAEI MARIA Inculpat
NANU CONSTANTIN Inculpat
GUŢU FLORICĂ Inculpat
BEREA GRIGORE Inculpat
BUCĂTARU GHENADIE Inculpat
BORŞ GHEORGHE Inculpat
PIŢA ROMICĂ Inculpat
PIŢA TEREZA Inculpat
AIONEI VICTORIA Inculpat
DEDIU ION Inculpat
APARASCHIVEI NECULAI Inculpat
APARASCHIVEI LĂCRĂMIOARA Inculpat
MOTFOLEA GHEORGHE Inculpat
PIPA GHEORGHE IOAN Inculpat
MICU GHEORGHE Inculpat
CHIRILĂ LENUŢA Inculpat
BOGDAN RADU CONSTANTIN Inculpat
GROSU CONSTANTIN Inculpat
MITITELU MARIA Inculpat
SAMIEIZAFARGHANDI VASILICA Inculpat
ŢEPEŞ NICOLAIE Inculpat
RUSU ADRIAN ŞTEFAN Inculpat
ŢOC MARIA Inculpat

Acum așteptăm comentarii de la toți cei care au spus ani de zile că exagerăm, că avem ceva noi cu medicii și asistenții din spital, că mafia din spital nu există, că sunt cazuri izolate când se ia mită și așa mai departe.

Iosub Robert
17 comentarii la “Mită la Spitalul din Piatra-Neamț! 23 de persoane trimise în judecată pentru luare de mită

 1. Anonim

  Să se verifice și la spitalul din Târgu Neamț să vedeți acolo cîți bani trebuie să dai la o internare știu doar 2secții internele oncologiea,la județean de luau puțin banii față de sfântul Dumitru Târgu Neamț.

  Raspunde
 2. Virginia

  Mafie și la comisia de evaluare a persoanelor cu handicap în Piatra Neamț persoana cu amputare de picior dependent de insulina și alte boli 81 de ani și sta numai la pat ia fost respins dosarul pt însoțitor se poate asa ceva doar la Neamț…

  Raspunde
 3. Herghea Radu

  Să se facă controale și la PERSONALUL TESA.
  Pentru un post de asistent medical se cere între 5000 și 7000 de euro.

  Raspunde
  1. Stefan

   Asa este, ar trebui inculpati numai cei din personalul medical, nu sunt vinovati cei care au dat!Nimeni nu da de placere, sau de buna-voie!In plus, cred ca ar fi trebuit cercetata si conducerea spitalului, care avea cunostinta de ce se intampla, dar nu a luat nicio masura!!!La fel si Colegiul medicilor!!!

   Raspunde
  1. Alexandra

   Degeaba au ramas..cei care sunt prezenți nici macar nu pun mana pe pacienti si nici nu au niciun interes in a ajuta oamenii…nici la privat, nici la spital, nici in policlinica nu mai exista medici adevarati care sa isi dea interesul in a te face bine..foarte putini aceia care sa faca un gest pt binele semenilor..
   Domnule doctor Gherghel de la ortopedie, ar trebui sa lasati figurile si sa puneti mana sa vorbiti si sa examinati pacientii..nu doar sa ii fugariti pe la radiografii si apoi sa va faceti nevazut in sala de operatie in timpul in care ar trebui sa fiti in policlinica! Pacat ca sunteti tanar si cu informatiile actualizate daca nu va faceti meseria…daca nu va place in sistemul public, lasati liber unui medic care vrea sa ajute omul in suferinta..banii sunt frumosi, dar nici sa se procedeze asa cum faceti dvs.

   Raspunde
 4. I

  AM MAI SCRIS COMENTARII DAR NU ATI PUBLICAT – BEREA PTR 5 MIN DE – RASPUNSURI – NU CONSULTATII – MI- A LUAT 50 LEI-!!! IMI ÎNCHIPUI CE SUME INCASA PTR OPERATII….

  Raspunde
 5. Lacramioara

  Dar la ginecologie doctori foarte tineri si recunoscuți ca mari spagari te consulta la cabinetul particular si te tratează în spitalele din județ apoi te cheamă din nou la particular unde se cere si bani pentru tratamentul din spital

  Raspunde
  1. Lucia

   Din păcate așa este….te duci la ei la particular le dai bani..zice că ești bine…dar dacă te duci în altă parte în cazul meu la Tg.Mureș îți pui mîinile în cap..Nu sunt buni de nimic…ba da…de luat banii ii..

   Raspunde
 6. Anonim

  Cineva ar trebui sa verifice si lista celor admisi la concursurile recent organizate pentru niste posturi vacante=dedicate unora. Concurenti admisi ce fac parte din famila unora din comisia de evaluare(Stirbu) sau rude ale angajatilor spitalului (casiera).

  Raspunde
 7. Onelian dalmatio

  Dacă ești amărât și nu ai de unde să le dainu sej uită la tine , mai rău decât la un caine al străzi. …., hei, hei vino Doamne și fă dreptate odată și pentru nevoiași. .., vie odată împărăția ta , precum in cer așa și pe pământ. Amin!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *