Miss Rusia 2010 dă vina pe Bogdan Gavrilescu, viceprimarul municipiului Piatra-Neamț

3

În mediul online nemțean există o armata de useri falși de Facebook care sunt folosiți să te manipuleze pe tine, să discrediteze publicații și oameni și să instige la ură și scandal.

Am decis că a venit momentul să începem să vă prezentam astfel de conturi false care au deja mii de prieteni printre care te poți număra și tu. Astfel de identități false comentează și postează ca să te instige sau să intoxice cu informații false.

Azi vă prezentăm, cu rugămintea de a raporta contul fals,  pe Irina Elena un cont care folosește identitatea lui Irina Antonenko (Miss Risia 2010). Acest cont este folosit de pe la mijlocul anului 2016 pentru a manipula. Are foarte multe postări și în special comentarii care incită la ură și scandal. Recent încerca să deturneze o dezbatere pe un grup dedicat nemțenilor inducând ideea ca viceprimarul Bogdan Gavrilescu este singurul responsabil pentru propunerea de mărire a prețului la parcări.

Raportați cu încredere acest profil. Pe Miss Rusia nu o interesează parcările din Piatra-Neamț și nici nu știe cine e Gavrilescu.  Clic aici pentru profil  Irina Elena

Se muncește ani de zile la un asemenea profil cu mii de prieteni. Vă dați seama ce interese sau ce boli mintale se ascund în spatele acestor profile?

Unii folosesc profile false ca sa vadă ce e pe Facebook pentru că din diverse motive, în special de loc de muncă nu ”se recomandă” sa aibă profil pe Facebook. Alții folosesc astfel de profile pentru scopuri comerciale, de distribuit, de dat like, etc dar când încep să apară profile specializate pe intoxicat, instigat și discreditat cineva trebuie făcut ceva. Am ajuns să avem articole la care 90% dintre comentariile negative sunt făcute cu astfel de identități false. S-a depășit orice limită și pățim asta doar la Piatra-Neamț deci mai mult ca sigur avem unul sau mai mulți bolnavi mintali care se ocupă intensiv cu așa ceva chiar aici la Piatra.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. J'arrive spune

  Nu sunt bolnavi mintali și nici Piatra Neamț nu este singurul oraș în care există asemenea conturi. Este o vastă rețea de dezinformare și fake news-uri rusească cu scopul de dezinformare, manipulare s destabilizare o societății românești, de slăbirea încrederii în justiție, jandarmerie, administrație.

 2. mickey999 spune

  Cum sa fie „Miss Russia” fetishoara asta?
  Poate „Miss Talpa” sau „Miss Pogoarele”…. ce dracu’????

  Daca spuneai ca e „Miss Vlad Tzepesh” mai credeam ….

  N-are cum sa fie „Miss Rusia”!!!!

 3. mickey999 spune

  N-ai facebook = n-ai dureri de cap !…ramii „prost” si „neinformat” .
  Uite de ce n-am eu dureri de … „vintre” !

  🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate