Misiuni desfășurate de pompierii nemțeni

0

Misiuni stingere incendii

Luni, 03.12.2018, la ora 15:31, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un bar din orașul Roznov. La locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară de salvare și stingere la înălțimi, un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă care au localizat și lichidat incendiul.
În urma incendiului au ars și s-au deteriorat: acoperișul confecționat din astereală lemn, acoperit cu plăci ondulate bituminoase pe o suprafață de aproximativ 300 mp, pereții construiți din barne din lemn acoperite cu poliester și ghips carton pe cca. 300 mp., echipamente electrice și electronice precum și mobilier din interiorul barului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,a rămas în curs de stabilire”.

Luni, 03.12.2018, la ora 19:38, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în com. Brusturi, sat Poiana. La locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Târgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care au localizat și lichidat incendiul.
În urma incendiului au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 40 mp. construit din astereală din lemn și acoperit cu plăci de azbociment.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coș de fum deteriorat”.

Misiuni de supraveghere – monitorizare curs râu Bistrița – fenomen zăpor

Zilnic, în ziua de 03.12.2018, un echipaj de pompieri militari cu un autoturism de serviciu din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț – Garda II Poiana Teiului, a executat misiuni de monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița, în porțiunea viaduct Poiana Largului – punte Dreptu.

Misiune de descarcerare

Marti, 04.12.2018, la ora 03:35, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că în comuna Tarcau, sat Brateș s-a produs un accident rutier cu o persoană blocată. La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. Militarii au procedat la extragerea victimei din mașina răsturnată în șanț. Persoană a fost declarată decedată de către echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.

  • Articol documentat cu sprijinul ISU Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate