Mișcarea Populară de la Neamț … greșeală după greșeală

7

La ultima conferință de presă de la PMP, total neinspirați, vorbitorii au pus egal între Mircea Diaconu și Dan Diaconescu care tocmai a obținut 14 procente din voturile pietrenilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. cititor spune

  „Din greseala in greseala „,”oameni de valoare”isi vad interesele ,iar noi,la patru ani le facem hatarul sa le dam putere sa-ai bata joc de noi.Oare cand, bunul Dumnezeu ne VA invrednici cu OAMENI care sa ne reprezinte?

  1. popa gheorghe adrian spune

   Dumnezeu ne da, dar in buzunar nu ne baga…era o zicala. Noi asteptam oameni vrednici? sau trebuie sa-i promovam ori sa-i realizam. Daca asteptam…o sa treaca 1000 de ani…daca handicapatii care merg la vot ar avea o alta initiativa, lucrurile s-ar schimba…dar suntem satui de diversiunea din 89.

   1. feraru marcel spune

    Adica, Mai Draga, vorba lu’ titanu’ din Oltenita, ai de-or votat in dec. 2012 si l-or adus pe scumpu’ de ponta la putere, or fo’ toti neste andicapati ?? E bine de stiut ca eu mereu am trait cu parerea asta. Si aia de-or face la fel in 2014 sunt tot din natia asta ?

    1. popa gheorghe adrian spune

     :)))…ai trait cum impresia, dar eu traiesc cu realitatea, din pacate.

 2. popa gheorghe adrian spune

  Partidul Marlanilor Parveniti (PMP) are numai oameni de valoare. E suficient sa vezi imaginile si te consolezi ca viitorul Romaniei este „infloritor”.

  1. feraru marcel spune

   Maestre, maestre nu subestima vorba ceea neaosa : „Din greseala in greseala….spre VICTORIA FINALA !!

   1. popa gheorghe adrian spune

    CREDE-MA…NU-I CAZUL…DAR SI PROSTIA IN ROMANIA ESTE PREMIATA :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate