Miscarea personalului la nivel de regiune in cadrul Inspectoratelor Judetene pentru Situatii de Urgenta

4

Deoarece am primit sesizari neoficiale cum ca la nivelul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Neamt ar fi parasit sistemul la cerere un numar mare angajati, am realizat o statistica la nivel regional care demonstreaza ca lucrurile la ISU Neamt se afla in parametri normali, statistic vorbind. Statistica a fost realizata urmarind miscarea personalului din ultimii 4 ani la ISU Bacau, ISU Iasi si ISU Neamt.

ISU BACAU
ISU BACAU
ISU IASI
ISU IASI
ISU NEAMT
ISU NEAMT
telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Stefan spune

  Inteleg necesitatea existentei acestei structuri, dar parca sunt cam multi!Cca 500 oameni pe judet, deci mai mult de 20.000 pe tara!Sunt curios cati din ei sunt operativi si cati sunt pe la birouri.Am senzatia ca sunt cam jumi-juma…

  1. Ionut Corfu spune

   Asa. Si zi-ne tu acuma,cam cati oameni ar trebui sa fie intr-un judet? Sase oameni e bine? Sau doi? Ce zici? Mie mi se par chiar putini. Adica ar trebui sa fie inca pe atata numarul celor de la ISU.Dar pe noi nu ne intrece nimeni la pricepere.Medicina,chimie,fizica,biologie,administratie publica,OZN,constructii, la noi nu exista necunoscute.Asteptam sa ne arate domnul Stefan un plan de functionare al ISU cu trei oameni.Planul sa tina seama ca judetul are 83 de comune si sase orase.

   1. Stefan spune

    Planul trebuie sa il prezinte onor conducerea ISU, maestre Corfu!Si eu cred ca aceasta institutie este necesara, dar nu inseamna ca la fiecare comuna trebuie sa revina cate 6 angajati ISU!Hai sa vedem cati stau prin birouri si daca nu ar fi mai eficient sa dam afara vreo 150 de contopisti si de banii economisiti sa se cumpere niste masini de interventie moderne pentru posturile de pompieri comunale.Ce zici, tov Corfu?

    1. Ionut Corfu spune

     Ce sa zic? Eu,tovarasul, cred ca esti … cu niste crengi dupa tine. Si ele nu fac decat praf.Ti-as zice sa te duci…pana-n birouri la ISU ca sa-i numeri pe cei de acolo,da` ma cenzureaza ADMIN. Asa ca nu-ti zic. Asa e natia asta. Prosti da` culti.
     Stiu.Urmeaza din alea ca-s portocaliu,rosu,sau am un scaun caldut la ISU. Stiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate